Транспорт и Логистика

 

С цел да предостави пълно обслужване, по-ниска цена, кратки срокове на доставка, Железник-М предлага на клиентите си гъвкави транспортни услуги.

Фирмата разполага със собствен автомобилен парк и също така работи в партньорство с утвърдени логистични компании.

Екипът, който се грижи за ефективните транспортни услуги, има дългогодишен  опит и отлични познания за продуктите и необходимата им опаковка.

 

Рязане с Гилотина

Рязането с гилотина е често използвано в металообработката. То е предпочитано обикновено като начална операция за бързо и прецизно рязане на метала, като подготовка за понататъшна употреба. Железник-М разполага с гилотина с ъс CNC управление, което позволява бързо рязането на голем обем метални изделия.
Дебелина: до 16 мм

 

Газово Рязане с Програмна Машина

Газовото рязане е подходящо за средно дебели и дебели материали. То позволява, също така, рязане под по-голям ъгъл до 70°. Железник- М разполага с автоматична машина за газово рязане, която гарантира отлично качество на рязане и добра скорост дори за материали с по-голяма дебелина.

Дебелина: до 120 мм

 

 

Водно рязане

Основно предимство на този вид рязане е, че при него не се образува зона на нагорещяване. В резултат на липсата на излагане на топлина се получават по-качествено и точно изрязани форми без структурни изменения в обработения материал, поради което по-нататъшна повърхноста обработка често не е необходима. Железник-М предлага услугата водно рязане само за метални изделия.

 

Рязане с Лентоотрезна Машина

Лентоотрезната е подходяща за рязане на различни материали, но се използва предимно за рязане на метал и дърво. Нейни предимства са равномерното автоматично рязане и гладките крайща на крайните продукти. Железник-М разполага с модернна лентоотрезна машина, коята се използва за рязане на тръби и плътни профили.
Дебелина: до Ф400

 

 

Заваряване

При проектирането и изработването на даден продукт, заваряването често е съществена част от процеса, като то гарантира, че материалът остава здрав и отговаря на посочеите изисквания.

В Железник-М  се разработват индивидуални процедури за всеки проект за заваряване и качеството на крайния продукт се проверява с последващи тестове.

Нашият екип е опитен и квалифициран да помогне при сложни проекти и заявки.

 

 

Заготовка на метални конструкции и изработка на метални изделия по проект на клиента

Съчетавайки всички услуги, познания за метални продукти и експертиза, Железник-М предлага заготовка на метални конструкции, както и с изработка на сериини изделия по проект на клиента.

Металните конструкции и изделия се произвеждат, използвайки висококачесвени материали от утвърдени доставчици.

Нашите срокове за изработка/ производство зависят от текущия ни обем на работа, но ние винаги се стремим да бъдем гъвкави и да се съобразяваме с крайните срокове на клиентите.