plastificirana lamarina

 

 

  • Пласифицираната ламарина е много висококачествена поцинкована ламарина, покрита с грунд боя и ПВЦ. Тя е много издръжлив материал, който не избледнява, не се драска лесно и има очаквана продължителност на живота повече от 30 години. Често се използва за покриви поради голямата си издръжливост.
  • ЛТ- профилирани стоманени листове, наричани още покривни стоманени листове, имат голяма товароносимост. Използват се предимно за покриви и стени, облицовки, огради и много други.
  • Алуминизирана ламарина е черна ламарина, която е покрита с алуминиево-силиконова сплав чрез процес на потапяне в гореща течност. Материалът е уникална комбинация от стомана с най-добрите характеристики на алуминия. Той притежава якостта на стоманата, но също така и повърхностните качества на алуминия. Алуминизираната стомана има добра корозионна устойчивост и устойчивост на висока температура.


Железник-М може да достави в кратки срокове широка гама от пласифицирана, ЛТ и алуминизирана ламарина от производители с доказана качество по поръчка от клиент.

На склад се съхраняват малки количества от горепочените материали, но нашите търговци с удоволствие ще асистират за бързи нови доставки.